Amenajare în stil
contemporan

proiect-amenajare-apartament-stil-contemporan

Această amenajare în stil contemporan a fost obținută într-un apartament ce măsoară 150 mp. Ne-am imaginat un spațiu primitor și confortabil, cu accente urban chic, pentru care am lăsat la vedere multe texturi naturale și o cromatică neutră, asortată, aleatoriu, cu nuanțe vibrante.

Cea mai mare provocare a venit odată cu nevoia de a redefini, din punct de vedere structural, întregul apartament.

Am cuplat zona de living cu cea de dining și bucătărie, iar rezultatul a fost pe măsură: un open space veritabil, marcat de treceri fluide între cele trei zone distincte.

Pentru o atmosferă de impact, am îmbrăcat un perete din living în boiserie de stejar, asortând-o armonios cu restul mobilierului. Am pus accent pe funcționalitate în fiecare detaliu arhitectural, iar la nivelul decorațiunilor, am folosit doar ceea ce ni s-a părut indispensabil.

Dacă livingul se definește printr-un spațiu viu, plin de culoare, cu accente de albastru azur pe fundalul unei cromatici pământii, dormitorul și study room-ul au adoptat o atmosferă caldă și feminină.

Toate piesele de mobilier, de la canapea, fotolii și birouri până la comode și mici decorațiuni din lemn, au prins viață în interiorul echipei de product design din cadrul INGENO. Au fost puse în scenă, cu anumite îmbunătățiri, până și item-urile provenite de la furnizorii străini ai INGENO, astfel încât nu există nicio piesă de mobilier sau decorațiune în care să nu se simtă amprenta lăsată de noi.

Foto: Andreea Goia