Transformarea
unei spălătorii

spalatorie_articol

Proiectul „Colour your life” a fost o reinterpretare a stilului clasic, într-o manieră contemporană, din dorința proprietarilor de a însufleți prin culoare și textură o rezidență ternă.

Una dintre marile provocări ale acestui proiect a fost aceea de a transforma o zonă-uscător într-un birou. Cromatic, spațiul era la fel de tern ca și restul casei.

Așadar, am ales să conferim dinamism spațiului care urma să devină locul de lucru al proprietarilor prin încadrarea lui în tema generală a casei: călătorii, amintiri și culoare.

Astfel, cu ajutorul accentelor decorative am creat un spațiu de lucru contemporan: am ales un birou cu poliţe „scăriţă”, într-o culoare puternică, roșul, care contrastează cu fundalul în culori neutre. Alături de birou, am plasat o bibliotecă amplă, foarte potrivită cu tema încăperii, întrucât fundalul acesteia înfățișează o hartă a lumii.

În acest mod, am reușit să obținem un spațiu de lucru multifunctional, ce poate fi folosit atât pentru munca la birou, cât și pentru petrecerea timpului liber împreună cu familia sau musafirii.