Proiecte
decoratiuni
interioare

obiecte_design_interior

Ingeno vine cu decoratiuni interioare ce transformă spaţiul alături de tine astfel încât să ajungă o extensie a stilului tău personal.
Cu un ochi atent către creativitate şi tendinţe şi cu altul către buget, Ingeno te duce pas cu pas în schema de design. Fiecare etapă este realizată cu profesionalism pentru a te ajuta cu idei fresh în alcătuirea schemei de design potrivită.

Dacă vrei, putem să-l facem noi pentru tine, echipele noastre îţi stau la dispoziţie 24/24.

Interioarele create de noi sunt fashionable, cu o puternică rezistenţă în lupta cu anii, nu credem în casele tip showroom, ci în cele locuibile, personalizate pe stilul tău şi care răspund nevoilor tale. Analizând felul tău de a fi şi stilul de viaţă, îţi arătăm cum arată interiorul visat, cât te costă.

Proiecte
decorare

servicii_design_interior

Care e stilul tău?

Vei învăța din întâlnirea noastră la ce să fii atent, chiar dacă este vorba despre o vază care îți lipsește din dining-ul preferat, un set de ceai pe care mereu ți l-ai dorit, dar nu l-ai găsit pe acela care e menit să fie al tău, o lucrare de artă care să-ți încânte ochii sau orice alt obiect care spune povești.

Creează-ți propria scenă pentru cel mai bun scenariu al vieții tale, cu cele mai potrivite decoruri, care să reflecte frumusețea vieții, a familiei tale, cu perfecțiunea și imperfecțiunea ei.

Management
de proiect

stepsIngeno Adress Book

Pentru o mai bună acoperire a nevoilor sesizate de-a lungul experienţei noastre de 10 ani în domeniul decoraţiunilor, avem colaborari permanente cu proiectanţi, arhitecţi, experţi în instalaţii, iluminat și finisaje, furnizori mobilier, experţi în artă si galerii de artă din întreaga lume, anticari, artişti florari şi peisagişti.

i