Variantă
firmă
contabilitate

var_firma_soft_conta_article

În cadrul acestui proiect, am realizat decorul pentru cele 3 încăperi de lucru ale unei firme ce activează în domeniul vânzărilor de software de contabilitate: recepția, biroul angajaților și biroul managerului.

Am ales pentru toate cele 3 camere să păstrăm pereții și rafturile în culoarea albă, pentru a transmite ideea de seninătate, calm și liniște, cu scopul de stimula concentrarea anagajaților. Culoarea pereților a fost însă contrastată cu cea a parchetului, maro închis.

În recepție, contrastul din pereți și podea a fost diminuat cu ajutorul nuanțelor mai deschise ale lemnului cu care am decorat biroul din recepție.

În biroul angajaților, am păstrat decorul destul de simplu și am accentuat formele folosite în alegerea mobilierului, cu ajutorul luminilor.

În biroul managerului am ales să inserăm culoare prin intermediul mobilierului, canapeaua roșie, dar și cu ajutorul obiectelor de decor, precum tabloul supradimensionat de pe perete. Aici, am combinat elemente moderne cu elemente clasice de mobilier.