Recepție
grădiniță

receptie_gradinita_article

Proiectul de redecorare al recepției grădiniței Transylvania College îmbină elemente naturale, precum pământ, apă, minerale, astfel încât să se creeze un mediu în care copiii să se simtă mai aproape de natură.

În realizarea acestui proiect am folosit lemn, bumbac și pattern-uri primitoare, în culori calde. Spre exemplu, biroul recepției este confecționat din lemn, îmbrăcat într-un pattern care reinterpretează motivele tradiționale. Culorile calde, primitoare, se regăsesc atât în aceste modele, cât și pe marginea plasmei, amplasată deasupra recepției. Aceeași gamă cromatică este folosită și pentru fundalul dulapurilor din spatele recepției.

Elementul central al camerei este un copac în mărime naturală, în jurul căruia, se construiește întreaga temă a încăperii.

În imediata apropriere a copacului, am ilustrat și o casă care întâmpină, practic, învitații. Atmosfera este animată de existența unor pitici, viu colorați, amplasați, din loc în loc, pe trunchiul copacului și pe lângă el. Tot pentru oaspeți, am instalat și 3 fotolii, dintre care unul confecționat din lemn, completând astfel decorul casei.

Din acest decor, nu lipsesc nici plantele verzi, în ghiveci, care completează atmosfera de poveste din natură.