Povestea din spate

Ralph-Lauren-Portrait

Ce a început, acum 40 de ani, cu o colecție de cravate, a devenit un adevărat imperiu al autenticului și bunului-gust. Ralph Lauren nu urmează tendințe, ci le creează el însuși, în paralel cu ideea de contemporan lifestyle.

“Back when all this started, I felt sure that there were no boundaries. I’m even more sure of that today.”
Ralph Lauren

Ralph Lauren-omul n-are nevoie de o introducere consistentă. Se trage dintr-o familie de imigranți evrei din Bronx, ce purtau numele Lipschitz, și cel mai mare vis al copilăriei lui era să evadeze din sărăcia familiei. A făcut-o hotărât după ce s-a mutat la New York, și-a schimbat numele în Lauren și a început să lucreze pentru Brooks Brothers.

Un meci de polo călare l-a inspirat să creeze primul său brand de lux, intitulat Polo Ralph Lauren. A urmat apoi ideea de a lansa o linie de cravate colorate, într-o vreme în care sobrietatea era norma socială.

A cunoscut primul mare succes din cariera sa, iar acest lucru l-a ambiționat și mai tare. A creat Ralph Lauren Home, o linie de produse destinate designului interior, și a devenit promotorul regulii more-is-more. Despre ideea de a se îndrepta către un alt domeniu decât cel vestimentar, Ralph Lauren povestește cu entuziasm:

“Căutam împreună cu soția mea, Ricky, diverse lucruri pentru apartamentul nostru. Toate așternuturile pe care le găseam în magazine însă, erau foarte feminine, aveau motive florale și o cromatică mult prea delicată. Atunci m-am gândit că ar fi potrivit să încerc ceva de unul singur. Am luat materialul pe care-l foloseam, în mod normal, la cămăși și l-am transformat într-un așternut de pat, iar nasturii i-am adăugat la fețele de pernă.”

Ralph Lauren Home are peste 30 de ani și colecțiile sale continuă să uimească. Paleta de produse se îmbogățește constant cu mobilă, accesorii, covoare, vopseluri, tapet și textile decorative – toate inspirate din trecutul glorios al perioadei coloniale. Celebru deja pentru reinterpretarea vremurilor apuse, Ralph Lauren te transportă într-o lume cu o aură distinctă, ce aparține unei familii perfecte, trăind fericită și lipsită de griji.

“Classic, to me, is something that is timeless, enduring. The things that never go out of style. I love things that stay.” Ralph Lauren

Ne inspirăm din Ralph Lauren și la Ingeno. Prin intermediul Designers Guild, distribuitor exclusiv în Europa al brandului Ralph Lauren Home, adaptăm fiecare textil decorativ și tapet la stilul nostru, creând interioare despre care ai povesti lumii întregi. Elegante, carismatice, luxuriante, colecțiile de textile și tapet Ralph Lauren Home se găsesc și în showroom-ul nostru de pe strada Horea nr. 10/5, Cluj-Napoca.

Legăm prietenii și parteneriate doar cu branduri de tradiție și cu povești frumoase în spate. Te așteptăm să le descoperi.

Mai multe detalii, AICI.