Decorare Irish Pub
în stil Brewery

IMG_1563

Pentru realizarea decorului Irish Pub O’beer, ne-am propus să împrumutăm din atmosfera autentică a pub-urilor irlandeze. Din cele cinci stiluri tradiționale de design ce caracterizează pub-urile respective, am ales stilul Brewery și ne-am inspirat din interioarele berăriilor din Dublin ale secolului XVIII.

Lemnul masiv, sticla gravată, oglinzile, mozaicul, ornamentele de alamă și verdele pereților sunt elementele centrale pe care le-am folosit în acest proiect de amenajare.

Decorațiunile sunt tipice: vechi, așezate aleatoriu și cuprinzând o gamă variată, de la suveniruri și ustensilele utilizate într-o berărie până la postere și ilustrații ce surprind berea Guinness, fabricată în una din acele berării irlandeze.

Pentru a intensifica spiritul masculin al spațiului, am apelat, din punct de vedere cromatic, la nuanțe de maro cognac, iar verdele pereților l-am introdus cu gândul de a sparge monotonia, pe de o parte, și, pe de altă parte, de a completa ideea de sobrietate.

Am reușit, în cele din urmă, să obținem un spațiu perfect pentru firile boeme, în căutare de muzică bună, atmosferă primitoare și design îmbietor. Lumina caldă și difuză ne-a ajutat mult în acest sens, creând un cadru potrivit atât pentru conversații și relaxare, cât și pentru distracții până dimineața.