Rezidență de lux,
în stil Art Deco

rezidenta-clasic-design-interior-art-deco-ingeno-15

În amenajarea acestei rezidențe, ne-am propus să aducem mai multă viață și culoare în decorul neutru existent. Am optat pentru un mix de clasic și romantic, cu puternice influențe Art Deco.

De îndată ce-am inclus în decor piesele de mobilier curbate, oglinzile înrămate, tablourile și pattern-urile florale, feminitatea și-a făcut simțită prezența aproape instant.

Am profitat de spațiul generos avut la dispoziție și am împărțit livingul, vizual, în trei zone distincte.

Poveștile la gura sobei se țin în fața unui șemineu elegant, pe două fotolii din piele imense și în compania unor accesorii opulente, cu inserții de bronz și auriu absolut superbe.

Perfect pentru partidele de small talk e colțul decorat, în culori pastel, inundat de lumină și de accesorii în stil Art Deco. Sfeșnicele, lampadarele și draperiile delicate, din mătase, gama JAB Anstoetz, se remarcă în mod deosebit.

Învăluită într-o atmosferă romantică și elegantă este cea de-a treia zonă, amenajată pentru cinele în familie, în jurul unei mese rotunde și scaune grațioase.

Pentru sporirea confortului, am asigurat o trecere fluidă spre terasă, dar și bucătărie. Spațiul destinat gătitului ni l-am dorit la fel de cald și binevoitor, precum e restul rezidenței, de aceea linia culorilor calde, a pattern-urilor florale și a decorațiunile feminine am preluat-o și aici.

Grădina romantică, cu mobilier din lemn nobil, cu flori și pete de culoare e perfectă pentru serile estivale. E o oază de relaxare și, accesorizată potrivit, devine, în perioada caldă a anului, locul preferat al proprietarilor.

Foto: Andreea Goia