Decor exterior
pentru o grădină de vis

decor-exterior-gradina-sem

Pornind de la premisa că bringing the indoors outdoors este secretul oricărui proiect de amenajare exterioară, prezentăm o grădină spectaculoasă, care, în mijlocul unui oraș aglomerat, pare o oază de liniște și relaxare totală.

Am mizat pe crearea unei atmosfere senine într-un spațiu care îmbie la contemplare, dar și la întâlniri vesele cu prietenii, acompaniate de un pahar de vin bun sau o baie de soare.

Vegetația abundentă și tapițeriile în culori calde, naturale, folosite în decorarea diningului improvizat în aer liber, dar și a șezlongurilor din spatele grădinii contribuie la conturarea unei intimități aparte, într-un cadru natural, lipsit de priviri indiscrete.

Pentru armonizarea decorului și asigurarea unui echilibru cromatic, am introdus câteva pete de culoare, regăsite în decorațiunile pline de feminitate, florile și fructele în cele mai diverse tonuri și nuanțe, pe care le-am răspândit cu grijă pe întreg perimetrul grădinii.

Surprinzător și retro-chic, suportul-bicicletă pentru ghivecele cu flori pare desprins din altă epocă. L-am folosit pentru a recrea un fragment din stilul cottage, englezesc, care se completează perfect cu imprimeurile florale fine și paleta cromatică neutră.

Proiectată cu grijă și multă migală, această grădină surprinde prin senzația de aerisire, liniște și relaxare care este dată, într-un final, de fiecare element al decorului.

Foto: Andreea Goia