Geometrie şi artă
într-o rezidenţă
cu personalitate

ingeno-design-interior

Fiecare detaliu al acestui proiect de amenajare inspiră grație și feminitate. Am transpus în forme, nuanțe și texturi toate visurile și idealurile unei familii frumoase, îmbinându-le armonios cu tendințele în domeniu și o abordare creativă, cu multă personalitate și tușe originale.

Tonurile calde în care am îmbrăcat întreaga încăpere, de la pereți și pardosea, până la mobilier și accesorii au creat o atmosferă cosy, confortabilă și plină de căldură.

Eleganța și rafinamentul se disting în fiecare detaliu, iar geometria neconvențională a liniilor definește un decor autentic, realizat cu multă măiestrie.

Am suprapus texturile naturale, reprezentate, preponderent, prin țesături și le-am asortat armonios cu piesele de mobilier și accesoriile vintage folosite.

Senzația unui decor aerisit și luminos am obținut-o, datorită geamurilor generoase și a nuanțelor pastel regăsite din plin în culoarea pereților și mobilierului. Am inserat accentele aurii, pentru a desăvârși ideea de apartenență a acestui interior la un stil de o perfecțiune fără margini: Art Deco.

Foto: Andreea Goia