Despre
Ingeno – designeri de interior

despre_article

La Ingeno, căutăm comori ascunse în istoria familiei, în personalitatea clientului şi le combinăm într-o poveste care împrietenește vechiul cu noul. Arhitecți și designeri de interior se ocupă cu profesionalism de fiecare aspect al procesului creativ. Metoda de lucru a dat roade în toate proiectele noastre: ascultăm, observăm, înțelegem, personalizăm acel ceva numai al tău cu care începe totul. Apoi integrăm trecutul care merită păstrat cu viitorul care merită creat, pasiunile și preocupările care te fac fericit sau fericită și ajungem la felul în care tu te simţi cel mai bine cu tine și cu ce te înconjoară.

Propunem mereu un stil viu, cu forme și accente de culoare. Îmbogățim stilul clasic cu tușe moderne şi suntem foarte atenţi la detalii.

Experienţa, expertiza şi aspirațiile ne fac să căutăm întotdeauna idei creative, unice, pentru clienţii noştri, dar în acelaşi timp să acordăm o atenţie aparte bugetelor şi timpului de finalizare al proiectelor. Chiar dacă vorbim despre un spaţiu nou, redecorarea unei camere sau retapiţarea unei piese vechi de mobilier, Ingeno oferă rezultate pe care nu le poţi găsi altundeva.

Ingeno-Decorating life. Your life.

De la cărămidă la floarea potrivită din vază, îmbinând obiecte din trecutul personal al clienților cu semne ale celor mai noi tendințe din design, reuşim să creăm soluții unice şi să fim fericiţi odată cu finalizarea fiecărui proiect din care ni se întoarce mulţumirea clienţilor noştri.

Testimoniale

Hedi Hoka, TedxCluj Ambassador

Din 2013, TedxCluj a devenit cel mai mare eveniment de acest gen, la care au participat peste 1.000 de oameni. Vroiam ceva deosebit care să se vadă și cu ochiul liber. Așa m-am gândit să le propun celor de la Ingeno să decoreze scena. A fost o premieră și pentru ei și pentru noi. Și a ieșit magnific.

testimonial_ap

 

Camelia Mureșan

Colaborarea cu Ingeno a fost una de excepție, fapt pentru care am decis să îi aleg ca decoratori, după încheierea primului proiect, și pentru alte proiecte. Ceea ce m-a impresionat pe parcursul procesului de decorare, a fost faptul că cei de la Ingeno au reușit să identifice un stil care să mă reprezinte întru totul. Nu aș putea spune că există un anumit loc din casă care îmi place mai mult, ci întreaga casă, în ansamblul ei, pentru că în fiecare colț al casei, simt că mă regăsesc la fel de mult.

Alexandra Stoica, Breeam International Assessor

Când a trebuit să-mi decorez casa, am decis că trebuie să mă reprezinte! Ca în toate lucrurile care se planifica încet și bine, aveam nevoie de cineva specializat să mă ajute: un decorator, deci! Așa am ajuns la Genoveva Hossu – cu care am început călătoria spre Calea Lactee, oricât de neobișnuit ar suna!

 

Loana, Cabinet psihologic

Într-un cabinet psihologic, mi s-a părut important ca lumea să simtă o stare de bine, să se umple cu energie pozitivă. De aceea, am “pășit în lumea Genovevei Hossu“ și nu mi-a părut rău nicio clipă! Cred că, nimeni nu ar fi putut exprima mai bine ceea ce am vrut să transmit clienților mei! Cabinetul meu e așa cum sunt eu! Mulțumesc Geno!

testimonial_salon_beauty

Ramona Mîndru, Manager Catwalk by Ramona Mîndru

Alături de GENovEVA trăiești intens și simți viața cum se mișcă și vibrează. Un talent descoperit exact la momentul potrivit a făcut din această ființă GEN: artist, un GEN unic pe care ți-l dorești să-l ai mereu aproape, cu care să te consulți și care să te înțeleagă, fără să îți pună prea multe întrebări.

 

Anca Ciceo

Am colaborat foarte bine cu Ingeno, de-a lungul tuturor proiectelor pentru care am apelat la serviciile lor. Am apreciat extrem de mult faptul că, încă de la început, am gândit proiectele într-un mod unitar și că, de fiecare dată, au înțeles exact ce mi-am dorit.

testimonial_ap_provencal

Laura Opriș

Colaborarea cu INGENO a răspuns foarte bine cerințelor mele cu privire la raportul calitate-preț. Cu un buget rezonabil, INGENO a reușit să-mi transforme complet apartamentul și să realizeze un decor cu care mă regăsesc în totalitate, să schimbe o „casă” în „acasă.

 

Tatiana Afrăsinei

Vă mulțumim încă o dată pentru că ați reușit să aduceți în interiorul casei noastre acel „acasă” pe care ni-l doream atât de mult! Pentru curaj, determinare, înțelegere, răbdare, umor și creativitate. Și, nu în ultimul rând, pentru felul absolut special de a fi!

i

Ingeno – designeri de interior – construieşte spaţiul alături de tine astfel încât să ajungă o extensie a stilului tău personal.