Decor rustic
într-o cabană din bușteni

cabane busteni

Pentru cei ce iubesc intimitatea cabanelor și preferă rusticul ca stil definitoriu în designul interior, prezentăm un proiect complex de amenajare a unei cabane din bușteni.

Am mizat pe crearea unui spațiu simplu și tradițional, care să prezinte un refugiu de la ritmul alert al vieții de oraș și o adevărată
oază de liniște și relaxare.

Cu lemnul masiv la vedere, rugos și neprelucrat, acest interior se definește prin păstrarea unei linii sobre a construcției, îmblânzită, pe alocuri, de o ușoară briză de modernism.

Texturile naturale sunt omniprezente, asortându-se perfect cu pereții, podelele și grinzile din bușteni, iar plexiglasul fumuriu și liniile drepte regăsite în jurul șemineului vin să completeze decorul, radiind căldură și contrabalansând abundența finisajelor brute.

La crearea atmosferei rustice a contribuit și mobilierul – moale și elegant, acesta a fost îmbrăcat în accente calde de roșu și presărat cu multiple ornamente tradiționale. Mai mult decât atât, am folosit mănunchiuri de vreascuri pe post de candelabre și în designul picioarelor măsuței de cafea.

În final, amenajarea cabanei va rezulta într-un loc minunat pentru petrecerea timpului, într-o atmosferă plăcută, ce este subliniată de decorul rustic și farmecul locuințelor de altădată.