Apartament
provencal

ap_provencal_article

Decorul Provence?…sau Shabby chic la Cluj este un amestec de clasic și modern, de diafan și îndrăzneț. Miza acestui proiect de redecorare a fost aceea de a conferi acestei rezidențe un aer feminin, elegant, liniștit. Astfel, pentru a reda vizual toate aceste caracteristici, am optat pentru o îmbinare de nuanţe de alb şi lavandă cu lemn şi piatră.

Tonurile calde, pastelate, de la alb pur și până la ivoriu-gălbui și auriu, au fost contrabalansate de fundalul apartamentului pentru care am ales culoarea lavandei.

O combinație aparte a fost folosită în redecorarea bucătăriei, unde am ales să îmbin palul cu plasa de rabitz, atât pentru a acoperi caloriferul, cât și pentru a completa, într-o notă elegantă, dulapurile.

“Any house or room remembered with pleasure has the look of being loved by those who live in it.” Billy Baldwin

Pentru decorul dormitorului, am ales tot nuanțe de alb și ivoriu – gălbui, pentru a păstra nota de rafinament a apartamentului, în care am inserat, pe alocuri, și accente de culoare cu ajutorul accesoriilor: tabloul supradimensionat Femeie by GH și fotoliul bleumarin, retapițat. Dressing-ul extrem de spaţios a fost mascat de pereţii glisanţi în tonuri pastelate.