Apartament
business
buget 12.000 €

ap_business_articol

Proiectul „Calea Lactee” a constat în redecorarea unei rezidențe cu două camere, beneficiind de un buget fix
de 12 000 Euro.

Încă de la început, am stabilit, împreună cu proprietara rezidenței, că rezultatul va trebui să fie o îmbinare între stilul clasic și cel cozy chic.

Pentru camera de zi și pentru chicinetă, am ales o paleta cromatică închisă, având în contrast, pe alocuri, nuanțe de ciclamen. Astfel, pentru pereți, draperii și piesele de mobilier am ales nuanțe care au crescut în intensitate de la bej la maro închis. Accentele de culoare ciclamen s-au regăsit atât pe bordura draperiilor, cât și în culoarea scaunelor. Întregul decor a fost luminat de canapeaua în culoarea ivoire. Pentru a asigura dinamica încăperii, am decis să înlocuim art wall-ul existent în camera de zi cu un colaj contemporan, completat de spoturi, care, în întuneric, creează un adevărat spectacol de lumini.

Pentru dormitor, am ales culori neutre, nuanțe de bej, cu accente de albastru cobalt, regăsite în bordura draperiilor – o inserție simplă și chic.

În final, rezultatul a fost un apartament reînnoit, perfect pentru o femeie de business, activă, și tocmai bun pentru întâmpinat oaspeți.