Living în stil
neoromânesc

living-neoromanesc-design-interior-v3

Neoromânesc, tradiție, glorie, trecut medieval – acestea sunt cuvintele cheie de la care am pornit întreaga experiență de decorare a acestui living extraordinar.

Am mizat, de la bun început, pe conturarea unui cadru deosebit, în care rafinamentul și opulența se completează și se pun în valoare reciproc.

Mobilierul în cele mai complexe forme geometrice, cu texturi naturale și ornamente bogate lăsate la vedere, l-am împânzit cu simboluri și motive folclorico-bizantine. Am reușit astfel să redăm încăperii un puternic accent medieval, în care gloria strămoșilor noștri e celebrată în fiecare zi.

Pentru un plus de eleganță, am introdus accesorii expresive, feminine, care au reinventat spațiul și i-au adus o ușoară briză de rafinament, cochet îmbinată cu ideea de opulență.

Reinventat astfel până la cel mai mic detaliu, neoromânescul nostru e cu totul special și ieșit din tipare. Este, în continuare, însoțit de puternice reverberații din trecut și transmite un aer impunător, însă accentele feminine, introduse cu grijă și tact, îl plasează în rândul interioarelor inedite, pe care le vedem o dată și nu le mai uităm nicicând.

Foto: Andreea Goia