Phi 18
Club&Café

club_article

Redecorarea clubului Phi 18 Club&Café a fost realizată împreună cu Tudor Baciu, expert în sisteme de iluminat. Întrucât clubul se află în proximitatea căminelor Facultății de Automatică și Calculatoare și, deci, publicul general al clubului este format din studenții acestei facultăți, am încercat să creăm o temă în care ei să se regăsească: Calculatorul.

Atmosfera generală este una curată, plină de „tehnologie”. Tavanul este alcătuit din coolere, socket-uri, procesoare, mufe, displayport, sloturi PC, hdd, ssd, plăci video, jocuri PC – toate alcătuind plăci de bază funcţionale. Ele sunt animate de circuitele de leduri și accente de neon.

Barul, simplu și eficient din punct de vedere tehnic, este evidenţiat cu ajutorul benzilor laterale luminate. Pereții clubului sunt decorați cu fotografiile clienților clubului, printate la diferite dimensiuni. Baia fetelor beneficiază de un decor aparte, realizat din rame foto, vechi, reinterpretate, și tabloul Femeie by GH, ca element central.
Din punct de vedere cromatic, am îmbinat nuanțe de albastru, roz și verde. Tot în aceeași notă, am realizat și un separeu cu accente roz și unul cu accente verzi.