Amenajare
cabinet psihologic

cabinet_psihologic_article

Miza proiectului de redecorare a Cabinetului Psihologic a fost aceea de a transforma un spațiu tern, rece, într-un loc primitor, cald.

Astfel, am optat pentru un interior modern, caracterizat printr-o îmbinare de clasic cu accente contemporane. Punctul de plecare în realizarea decorului a fost textilul care, din punct de vedere cromatic, a fost ales într-o combinație atipică între zmeura și vișina putredă, cu accente de mov și ciclamen.

Am mizat pe accente de culoare, pattern-uri, linii simple, mult alb și texturi naturale, toate combinate delicat. Rezultatul este un accent de culoare incredibil, o legătură între clasic și contemporan, exact ceea ce avea nevoie acest apartament vechi din centrul Clujului.

Rezultatul a depășit cu mult așteptările clientului, cabinetul transformându-se într-un mediu optimist.

Elementul central al cabinetului este canapeaua, în cazul căreia cuvintele cheie folosite au fost: spațiu, comoditate și vizual de impact.Tapițeriile folosite sunt exclusiv din gamele JAB Anstoetz. Faptul că această canapea a fost creație proprie m-a ajutat să decid densitatea, moliciunea, curbele, designul și manufactura.